Mar 20, 2009

WAHAI SAYANGKU, HENTIKANLAH DUGAANMU ITU

....Hmmm.....

Kita dah berpacaran hampir 4 tahun. Tapi kenapa ko masih belum berubah. masih begitu. aku tak paham.......

Aku tak pernah miss bayar bill dekat ko. Aku dah amik banyak channel. Tv kotak dah diganti LCD. Speaker pun power giler. Walaupun cerita-cerita ko berulang, aku tak kesah sangat, aku layankan aje, sebab aku sayang kan ko. Aku rasa, takde orang setaksub aku terhadap ko. Walaupun family aku di kampung tak setuju aku berdampingan dengan ko, aku tak kesah. Aku tegaskan, aku sangat memerlukan ko.

Tapi, kenapa ko masih tak menghargai aku. Kenapa ko masih nak buat perangai. Kenapa walau takde ribut, takde angin kencang, ko tiba-tiba hilang...kenapa??

Oh, ASTERUK ko buat aku OUT OF MY MIND!! Making my life richer konon....blah la.

9 comments:

mizzy N said...

sebab dia nak buat kau ternanti nanti hihihi, marah marah sayang gitu

a.b geldofg said...

dah itu pilihan ko..trima je lah

Eliz said...

susah nak ckp ahh kalo dah taksub!!
ahhaahahah

ouT oF My MinD said...

itulah....terima je lah. Kalau nak break off, sian kan diri sndiri plak...huhuhu.

thoyol said...

ini mesti termiss AF nie..

hahaha...

lalalala...

ouT oF My MinD said...

thoyol:
AF...apa tuh? aku tensen tak dapat nak tgk RTM1 la....heheheheh

JohnJenin said...

Satelit satelit mungkin mogok sempena Earth Hour ari khamis nih

mizzy N said...

tv1 la. huhuhu. benci tul. time AF clear aje signal, tengah syok2 tengok Nat Geo boleh hilang pulak. aaa!

ouT oF My MinD said...

John Jenin:
agaknya la...dia nak praktice la tu kot.

mizzyn:
ooo tv1 ek....silap plak

Total Pageviews