May 20, 2009

SIAPA MAU PESAN MINYAK WANGI...???

...Hmmm....

Hari tuh masa aku pergi bandung, aku beli minyak wangi. Tapi bukan dalam botOl yang cantik jelita. Tapi dalam botol biasa aje. Memandangkan aku akan pergi ke Bandung lagi bulan depan, adalah orang memesan untuk tolong belikan minyak wangi nie.

Dia tanya harga. Aku bagitau...dan dia agak terperanjat. Mulanya aku ingat aku beli dengan harga mahal. Tapi rupanya...dia yang beli dengan harga 3 kali ganda dari kawan dia. oooo...rupanya kawan dia sudah 'berniaga' cukup-cukuplah dengan dia. Tak kesahlah...

Perfume nie bau dia long lasting. Kiranya sampai petang/malam pun tahan la. Jenama-jenama dia pun up to date jugak.



Barisan botol-botol minyak wangi yang pelbagai jenama.
Nak campur pun ok...
Aku dah try campur Anna Sui dengan DKNY delecious...sangat best.




Proses campuran akan dijalankan...




Macam dalam lab pulak ganyanya.




Aku beli 30ml. Mula tu, ingat botol berpenutup biasa.
Tapi rupanya, penutup yang boleh sembur tuh...baguslah.


Jadi, ada tak sesiapa nak memesan dengan aku? Ala...murah je aku jual...hehehhe.
Harga kengkawan.

11 comments:

mizzyN said...

ooooooo, cam gitu.

thoyol said...

aku nak!!

tapi aku taknak campur2 perfume laa...

tapi bagitaulah berapa RM dan berapa yang ko markup..

mizzyN said...

thoyol bleh tanya berapa ko nak markup beb. beritau singgit je, markup harge kawan2.

Eliz said...

nakkkkkk...

ouT oF My MinD said...
This comment has been removed by the author.
kakikereta said...

minyak wangi ape ade ek...??

ouT oF My MinD said...

kakikereta:
aku rasa semua yang latest ada....sebab anna sui yang menang minyak wangi of da year pun ada jual.

mizzyN said...

aku bagi ko list nanti. Berangannya nak delicious, lolita lempicka, britney nye dan paree hilton.

azyze gomez said...

bebeh reghenye berape?

jikalau ianya indah, maka haruslah aku juga mahu kirim hahahaha :)

(nadh free delivery bley hehe)

mizzyN said...

azyze; pick up point midbelly la. oi hadiah bila mau ambil?

ida said...

azyze gomez:
suruh nad sms kt ko harganye...

Total Pageviews