May 4, 2009

YEA...YEA...NAK BALIK MALAYSIA DAH...!!!

...Hmmm....

Esok pagi balik ke negara tanah tumpah tercinta. Tak sabar nak minum teh ais dengan makan nasik lemak....nyum..nyum.

Itulah benda pertama selalunya yang paling aku teringin sgt nk makan bila dah jejak kaki kat Malaysia....

Jadi siapa yang sudi nak belanja aku teh ais ngan nasik lemak nie?
Sekali-sekala apa salahnya belanja orang yang OUT OF HER MIND cam aku kan.....

pssss - mizzyN. thanx ya. T-shirt buluh bewarna jingga bakal menyusul....

2 comments:

JohnJenin said...

turun airport penang. pakcik belanja.

hehehehe

mizzyN said...

teh ess dah minum, nasi lemak makan esok pagi, eh... kejap lagi. ye aku akan stadi kejap lagi. selamat tinggal maxis brudben, jumpa lagi khamis malam. lagi satu kan, kalo nak tengok wolverine jangan pilih seat tengah cam selalu kan sebab risau duduk dengan org becok.

Total Pageviews