May 3, 2009

POSTO DARI BALI - MIZZY N PLZ ALERT...!!

...Hmmm....
Aku memang tak dapat tahan kegatalan aku mencari internet. Ketagih seh. Dengan kadar bayaran Rp1200....aku gagahkan juga ngadap benda ini. Tapi disini ingin aku sampaikan pesanan kepada yang berkenaan:
  • mizzyN - tolong contact tetamu aku untuk kompemkan program dia hari selasa nie. Urgent tau...kalau tak, aku kena log. Aku akan cuba online dengan kau Isnin nie jam 9.30am, untuk bagi instruction mana nak cari no. tepon akak tuh. Thanx a lot. Jangan risau, ada ole-ole dari bali ye. Aku dah puas sms ko, satu apa pun ko tak balas. Mintak tolong top-up pun takde jugak kabar berita. Sedey tul la.

plz respond ASAP. Nie message aku yang ke-1253 kat ko....!!!! OUT OF MY MIND bila tiada berhubungan dengan ko...Sesiapa terbaca message urgent ini, tolong kabarkan ke MIZZYN secepat mungkin ya....thanx...

from BALI with love...

8 comments:

mizzyN said...

poyonye nak umum kan blog sebab semestinya aku dan eliz je yang kenal ko kat sini, oh ya campor fizafeya. yela, esok aku tipon dari malaysia nie. papai.

ouT oF My MinD said...

bukan poyo...cuma pesanan khidmat masyarakat...dah tu, ko takde reply lngsung...risau gak aku.

a.b geldofg said...

ok nanti aku kbar2 kan...jgn bbang

ouT oF My MinD said...

a.b geldofg:
makasih ya pak...jasamu dikenang...;p

mizzyN said...

aku ada menerima mesej tunggal daripada ko pasal contact tetamu, masa tu fikir nak balas nanti jek. yang lain menyusul nanti kot :P

mizzyN said...

Rp1200 tu berapa RM?

Eliz said...

muahahah aku tak tau lak ko wat annoucement comuniti service kat sini .. huhuh tenet kat sana mahal la.. ari tuh aku pakai campur phone kena RM26!! tsk tsk.. Rp12000 tuh lebih kurang RM4 mizzyN huhuhu

mizzyN said...

that's the price of teknologi for u in bali. maka bersukurlah. sini bayo RM40 berperang dengan ny nak online, tapi akses unlimited... kecuali kalo siaran dia pening tetiba sakit hatinya.

ni lagi sorang eja annoucement.

Total Pageviews