Jul 17, 2009

ANUGERAH MEDIA


Barisan Pemenang malam tu.
Yang menang besar pastinya Jinggo laki Sheila Rusly, Mazidul pun menang jugak. Ada wartawan Kosmo, full list akan disenaraikan kemudian.

Oh ya..anugerah yang aku terima
Penerbitan Radio Terbaik
OUT OF MY MIND. Tak sabar nak beli lens kamera baru...yea. yea. yea

13 comments:

alisha said...

congrats weh!! utk suma jebon2 yg jeles dia luaq sana, usaha la lebey sikit kalo nk beat kwn aku nih!! hehhehhe!!ha, dh menang tu, xreti2 nk open table ke????

ouT oF My MinD said...

tengkiu. kalah dan menang tu adat la beb. janganlah nak dengki. usaha lagi next time. open table? ok je, time ko branak nnt...amacam orait???

mizzyN said...

pbhhtttttt (air liur mercik2)
:P

ouT oF My MinD said...

mizzyn: air liur mercik sbb jelir lidah ke...?? :p

ezzati said...

phewittttttttttttttttttttttttttttt

ouT oF My MinD said...

ezzati:
saya x layan pompuan...maap la ye..hehhehe

sreSHAziela said...

wahhh kamu menang.. congrats ye...

Eliz said...

suar merahhhh!!! aku nak mintak belanja makan tuna salad kat bekoven sri hartamas!!! hik ..hik :P

mizzyN said...

haha, suar merah! aku pun nak minta jack banjer a. kata main MLM. NGEH NGEH.

ouT oF My MinD said...

sreshariza:
tengkiu...tengkiu...apalah sgt.

eliz n mizzyn:
okeh..tuna salad satu ondaway. set tarikh dan masa...aku nak makan apa tah yg kaler putih kuah dia tu. lupa pulak

Ahmad Ali Karim said...

Congratulations. Thank you for adding my blog in your blog list.

Please help to save a hundred years old historic building in Kuala Terengganu where my grandmother's bookshop is located.

http://ahmadalikarim.wordpress.com/2009/07/23/help-save-my-grandmothers-shop/

ouT oF My MinD said...

ahmadalikarim:
dik, akak akan arrange dgn kwn akak utk tanya pasal u punya probs ini.

mizzyN said...

spagetti carbonara!

Total Pageviews