Jul 6, 2009

SIAPA SUDI TEMANKAN AKU?

...Hmmm....

Aku kena pergi outstation di Labis, Johor hari nie. Sempena HARI PENEROKA 2009. Aku terpaksa pergi seorang diri dan membawa kereta sendiri. Masalah the problem nya adalah:
  • Labis, Johor tu dimana - dah di google map kan pun, rasa macam jauh sangat.
  • Aku kena masuk Felda - adoi la, dah la banyak felda di sana. Mampus lah aku.
  • Kawan aku cakap, ada 2 je hotel di Labis tu, nie dah ada function besar, kompem la penuh. Mana aku nak tidur malam nie beb? Masjid pun orait nie.
  • Kereta aku belum servis lagi. Tayar pulak asyik dok bersiul je kalau tekan brek. Bahaya tak?
  • Yang paling penting - kawan aku tu, kalau tak nak temankan, janganlah buat muka jual longgok kat pasar malam pun tak laku. Cakap je "TAK MAU" - sudah. aku paham.

nasib tak OUT OF MY MIND masa ondaway nanti, sudah aku burn cd lagu pilihan aku sendiri dengan banyaknya. Tetiba rasa sedih sebab takde boyfriend...(hahahhaha...apa kaitan bf dgn o/station?)

10 comments:

sreSHAziela said...

kamu on je gps hp.. kompem tak sesat..

atau pon rajen mulut tanya org.. hehee..

Anonymous said...

ToLd U To GeT oNe :D

ouT oF My MinD said...

sreSHAziela:
kalau hp aku nie ada gps, dh lama dh aku on, tp apakah malangnya, aku hanya menggunakan hp yg masih lg screen kaler kuning....huhuhuh..

ouT oF My MinD said...

anynomous:
aku tak kenal siapa kamu, dan bila kamu suruh aku get one?

mizzyN said...

dah la tu, tak yah dah tunjuk perasaan. jumpa di petang nanti.

ezzati said...

nak..amikla i kat penang dlu :p

thoyol said...

bertuah laa kalau pasangan nak mengikut pergi ulu banat.. aku nak ajak numero uno aku pun pikir 10 kali..

hehe..

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
hahahha...tau takut aku menunjukkan perasaan aku.

ezzati:
nak amik kt penang, takpa lah, baik cek balik kg cek teruih pastu...lagi best.

thoyol:
hahahha...itu ibarat mencari jarum dalam seguni tepung tuh...rare species. tp, kalau sayang, hamba turutkan....

Eliz said...

Oitt!! Hp screen kaler kuning tuh tahan brapa taun dah kak oiii...

ouT oF My MinD said...

itulah pasal kan. lama giler tuh. thanx eliz, hadiah pemberian dr ko tuh, housing pun aku x tukar lg tau.

Total Pageviews