Feb 4, 2009

MAKCIK KAYA....!!!

...Hmm...

Dalam keadaan aku tgh sakit perut nie, aku dapat berita Dewan Undangan Negeri Perak dah dibubarkan. yeye.....bestnye.

Boleh buat OT pi cover story kat Perak pulak. Hari tu kat Terengganu turun 2 orang je, kali nie nak cover satu negeri...kompem satu batalion yang turun...hahahaha....bagus..bagus.

Tak sabar aku. Cepat...negeri mana lagi nak buat election baru? aku nak claim OT ngan milage banyak-banyaaaakkk tu. Bestnye aku...makcik kaya...

|

|

|

|

HAHAHAHAHAHAHA....... (GELAK MAKCIK KAYA)
aku rasa OUT OF MY MIND sebab kaya OT and milage.

7 comments:

mizzy N said...

telur baru menetas dah kira untung jual ayam ahhaha. giler money. aku yang baca title pun jadi giler money juga, oh no, dah jadi mata duitan!

aida said...

ye lar...nie bos aku dah senyum lebar dah nie.

pengarah dah lantik diri dia jadi ketua kontijen...hahhahaha

mizzy N said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pengsan la ko.

aida said...

tu lar...jgn yg lg atas nak turun padang dah la.

kang tak pasal rover 5 minit, lg 3 jam dah turun lokasi..
mati aku...

JohnJenin said...

pakcik nak itotttttttttttt...

dalam cover story tu jangan lupa promote pakcik yah. ;)

F I Z A F E Y A said...

ni menyempit kat tempat org tersepit ni hehe

aida said...

boleh pakcik.....
abang2 tolong gulung wayer pun kitaorang promote gak selalunya...heheheh.

Total Pageviews