Feb 12, 2009

ADOI..PANJANG NYE TAG NIE.

...Hmmm...

aku nie asyik di tag je. Ada yg aku paham, aku try buat. ada yg tak paham aku buat pura2 tak nampak...hehehhe. so, ini tag tlh ditag oleh fizafeya. adoii la...

The rules:
Bold the statements that are true to you.
Italise the statements that you WISH are true (aku highlight kaler merah yg aku wish true la sbb yg fiza italic semuanya tak boleh ditegakkan). Leave the Fibs alone. Then, stab 5 guys to do the same test.

I miss somebody right now (bestnye kalau dapat feeling cam nie). I don't watch TV these days. I own lots of magazines (memang banyak giler) I wear glasses or contact lenses. I love to play video games (aku slalu dwload game.ada psp). I've tried marijuana. I have been in a threesome. I have been the psycho-ex in a past relationship. I believe honesty is usually the best policy(yup..so tru). I curse sometimes (everytime actually). I have changed a lot mentally over the last year (ye la..more matured i think but still out of my mind...;0)

I carry my knife/razor everywhere with me (nak bawak tp slalu lupa). I'm totally smart (kalau aku tak ckp demikian, siapa lagi?). I've broken someone's bones (kalau lah boleh....aku nak patahkan tulang dot dot dot). I'm paranoid sometimes (not sometimes, but everytime. aku pernah kena ragut, rumah kena pecah 2 kali). I would get plastic surgery if it were 100% safe, free of cost, and scar-free( yup of course. nak buat liposuction...hehehhe). I need money right now (nak beli add on dslr. nak repair keta. nak beli tv baru. nak beli SKII nak beli....the list go on on on on).

I love sushi. I talk really,really fast (jika aku berbicara dlm bahsa utara). I have long hair (kalau la...dah lama nak rasa berambut panjang. smpai satu tahap aku rasa nak pakai wig je...huhuhu).
I have lost money in Las Vegas. I have at least one sibling (yup..ada 3 adik kt bwh lagi).

I have worn fake hair/fingernails/eyelashes in the past. (for wedding and photoshoot) (hehhehe...camna le rupa aku ek?). I couldn't survive without Caller I.D. I like the way I look (ye la. mesti la). I am usually pessimistic (hmmmm...true). I have a lot of mood swings (sudah pasti. tambah kalau hari lampu merah).

I have a hidden talent (apa agaknye ye..?) I'm always hyper no matter how much sugar i have (betul..betul.aku tak reti nak duduk diam). I have a lot of friends (aku memang byk kawan). I am currently single (and still available...*wink *wink *wink). I have pecked someone of the same sex (hehehehe). I enjoy talking on the phone. I practically live in sweatpants or PJ pants. I love to shop (mestilah.semua suka kan)

I enjoy window shopping (boleh kata tiap2 hari buat). I would rather shop then eat. I don't hate anyone (aku harap sangat).I dislike them. I'm completely embarrassed to be seen with my mother. I have a cell phone (wajib ada even aku x suka sgt pun). I believe in God (yup). I watch MTV on a daily basis (yup..suka tgk video klip). I have passed out drunk in the past 6 months. I've rejected someone before (yup. aku seorg yg suka window shopping ;p). I have no idea what i want to do for the rest of my life. I want to have children in the future (mmang la. aku nak mini me). I have changed a diaper before (aku ada ramai cuz).

I've called the cops on a friend before.
I'm not allergic to anything (aku alergik kat seafood..untung orng yg kuar ngan aku, selalu dpt mkan seafood aku). I have a lot to learn (ye la..ilmu tu x pernah habis). I have been with someone at least 10 years older or younger (org older boleh kwn ngan aku. orng lagi muda bleh tepuk tampar ngan aku...) I am shy around the opposite sex (so true...x caya tanya jackie and mizzy) I have tried alcohol before. I have made a move on a friend's significant other or crush in the past (not only in the past. even skrng jugak...*sigh *sigh *sigh) I own the "South Park" movie. I would die for my best friends (betul tak kengkwan?) I think that Pizza Hut has the best pizza. I have used my sexuality to advance my career (aku nak naik pangkat, naik gaji, nak lulus exam. kalau la boleh..). I love Michael Jackson, scandals and all. Halloween is awesome because you get free candy. I watch Spongebob Squarepants and i like it. I have dated a close friends's ex.

I am happy at this moment! (of course. aku dh dapat apa yg aku nak)! I'm obsessed with guys. I study for tests most of the time (kalau le aku rajin study dulu, dah lama aku keja kat NASA). I tie my shoelaces differently from anyone I've ever met. I can work on a car (even sleep in my car) I love my job (suka sgt. tp tak suka my current boss) I am comfortable with who I am right now (ye kot. try everyday very hard to thibk positif). I have more than just my ears pierced (kalau le aku tak fobia kepada kesakitan). I walk barefoot wherever i can (a'a..even kat office). I have jumped off a bridge (mandi sungai dulu main terjun titi).

I love sea turtles. I spend ridiculous money on makeup. I plan on achieving a major goal/dream (ye..aku nak smbung study. nak beli umah dan nak tawin).I'm proficient in a musical instrument. I worked at McDonald's restaurant. I hate office jobs (yee..aku benci stuck at my dest everyday). I love sci-fi movies (ye so true). I think water rules. I went college out of state (bila la boleh pergi). I like sausage (nyum nyum). I love kisses(muahhh...). I fall for the worst people (ye..aku suka bad boy..)

I adore bright colours (my current obssesion kaler merah). I can't live without black eyeliner (kononnye nak buat stail avril ngan angie). I don't know why the hell i just did this stupid thing (just loving it). I usually like covers better than originals. I can pick up things with my toes. I can't whistle. I can move my tongue in waves, much like a snakes slither.I have ridden/owned a horse (sambil menunggang di tepi pantai). I still have every journal I've ever written in.I can't stick to a diet.I talk in my sleep (kawan aku ckp. tu pun sekali je).

I try to forget things by drowning them out with loads of distractions (ye..tp bila nak tidur dia dtg balik. tension)
. Climbing trees is a brilliant past-time (aku suka panjat pokok. tapi nak turun tak reti...).

I have jazz in my blood. I wear a toe ring. I have a tattoo. I can't stand at LEAST one person that i work with (ye..betul.tepat sekali). I am a caffeine junkie. I have been to over 15 conventions (putus terpaksa. nak wat camna. kena cover story).I will collect anything, and the more nonsesical, the better (ye..byk dh dlm collection). I'm an artist.

I only clean my room when necessary (ala..aku sorang je. apa nak heran hehehhe). I like a person of the same sex (kalau tak suka, camna nak nak berkawan). I love being happy.I am an adrenaline junkie. (aku sorang yg hyper active dgn cara aku sendri)

6 comments:

F I Z A F E Y A said...

ni lagi IQ tinggi gile...mandai je letak rules sendiri, siap boleh overstate lg certain statement hahaha tapi takpela asal org faham.. tengkiu for the time

mizzy N said...

aku nak buat tag ni tapi penat nak mengedit.

mizzy N said...

ida,
sek out blog nie.
dia pernah menang award belia dalam majalah mana tah.
http://www.anna-rina.com

ab geldofg said...

jwb jgn tk jawb :)

ouT oF My MinD said...

bepeluh aku nk jwb. smpai kena buat berperingkat2.....
sgt mndera. lain kali bg tag yg pendek2 dh la.

mizzy N said...

tag aku berapa aje yang ko jawab pun. lagi 1 duk dlm aircon mana datang peluhnya.

Total Pageviews