Feb 5, 2009

TRIVIA - ADOLF HITLER (1889-1945)

ADOLF HITLER, DICTATOR.
Hitler turn Germany into war machine and murdered six million Jews in the Holocaust. Hitler was so angy at the terms ending World War I that he joined the National socialist (Nazi) party, becoming its leader. in the 1933 elections, the Nazis got 37 percents of the vote and President Hindenburg asked Hitler to become chancellor (chief minister).

In 1938, Hitler invaded Austria, then in 1939 Czechoslovkia and Poland too, and so began World War II. As Germany faced defeat in 1945, he married his mistress Eva Braun on 29 April in their bomb shelter in Berlin. They shot themselves the next day.


p/s: just nak share info sbb baru beli buku The Miles Kelly Book of Knowledge - A guide to everything you have ever wanted to know.

9 comments:

ab geldofg said...

hitler...my idol :)

aida said...

wah...skrng nie semua jadikan hitler idol sbb gaza kan..

JohnJenin said...

napalah hitler tak bunuh semua jew kat dunia nih...

mizzy N said...

wa wa the world's knowledge is in your hand la..

mizzy N said...

kalau hitler tak kenakan mereka, Allah akan juga.

Eliz said...

ngeh!ngeh!! pinjam bulih??
ko dah ader buku ajaib.. ahh buku ko nieh aku panggil buku sakti lak lah!! wargggghhhhhh

aida said...

boleh...
ko sangat sesuai baca buku nie. MizzyN pun ckp, patutnye aku adiah buku nie kat ko sbb ko kan ala-ala-ala-ala....hehehhe)paham2 je lah.

Tp x smpai tahap tu lagi, sbb pengetahuan ko bab lain sangat over the top.kiranya kalau per 10, ko baru tahap 4 la...hehehhe.boleh?

Eliz said...

hampes...hampes... trivia.. aku tau hitler suka buat golden shower ngan mistress dier!! aahahah...i repeat golden shower!! ~wink~
kalo ko kasik pinjam buku ajaib logic la coz im always lost in.....

ouT oF My MinD said...

bayangkan...camna ek mistress dia pandang misai kontot dia tu ek?

aku tgk pun dah nk gelak. lagi la nak wat golden shower...hahahah

Total Pageviews