Feb 17, 2009

KEPANDAIAN MANUSIA....!

...Hmmm....

Korang agak la....apa yang tak kena dgn gambaq2 nie? Semuanya dijumpa dalam satu hari.


(1)


(2)

.

.

.

.

.

.

.

.

jawapannya....tadaaaaaaaaa....


Mangkuk ayun mana lah yang letak mangkuk ngan sudu nie dalam lif. Kot ye pun malas nak basuh, letak la kat mana-mana meja.




Bijak pandai manakah ini? kakakakaka.....
(kenapa aku ketawa. Jgn di tanya)



* selapas di sound check oleh anak kawan aku, aku guna perkataan lawan bagi pandai sbgai tajuk entry aku. Katanyanya, jangan sebut bodoh, nanti Allah marah. Baik cik Damia. Auntie paham...hahahah Auntie? sangat OUT OF MY MIND.

4 comments:

mizzy N said...

ei kenapa kereta emas tu kena kuningkan dua line? ada tulis nama owner dia ke atas tu?

xoxo
penyibuk gerl.

ouT oF My MinD said...

kereta emas itu jgn disuarankan kenapa....hanya aku yg mengathuinye...

Eliz said...

cam kenal jerrrrrrrrrrr

ab geldofg said...

bukan bodh....tapi kurang crdik

Total Pageviews