Feb 10, 2009

MENEMBAK

...Hmmm...

Sempena cuti Thaipusam, agak kelu bahasa jugak nak kemana. Akhirnya, inilah masanya aku nak tunjuk skill aku yg hampeh dekat fizafeya. Pada mulanya, kami langsung tak terpikir nak cari model. Tetiba, pada hari kejadian, ada sorang model willing nak ikut join sekaki. Itu pun selepas dipujuk dengan kata2 hikmat bahawa walaupun ko takde CINTA (ini nama yang diberi kepada cam aku oleh fizafeya) yang besar, takpe aku bagi kebenaran untuk ko bermain dengan CINTA aku.

Setelah dilenjan secukupnya oleh FIZAFEYA (aku seorang yg x lokek nak kongsi as long as aku ada kat depan tu jugak...hehehhehe), Fizafeya memuji secukupnya CINTA aku ini dan mengatakan aku memilih CINTA yang tepat dan dia jatuh cinta dengan CINTA aku. Inilah aksi model jemputan dari nun jauh di.......(mizzy, ko aje yg tau aku suka gelar ko aper...;p)







aksi-aksi model yang kononye berlari dengan laju. Padahal baru je 5 tapak, dah terjelir lidah macam apa tah. (aksi ini diambil dengan cara manual)




ini bukanlah aksi sumbang sejenis.
Tetapi aksi kononnye amik wedding picture.

Siapakah juwitanya? siapakah terunannye?



inilah Fizafeya yang namanye asyik diualang-ulang-ulang dlm entry kali nie.
(ini hanya hiasan - bukan tuan sebenar)

9 comments:

ouT oF My MinD said...
This comment has been removed by the author.
mizzy N said...

Waa macam pokok buluh berlari, pakai sandal plak tu.

F I Z A F E Y A said...

cis itu akulah wehhhhhhhhh

F I Z A F E Y A said...

gmbr kedua mizzy menunjukkan bahawa pelari pecut jga boleh beraksi seksi, bukan fasya sandha saja ya!

azyze gomez said...

perrgghhh...
lens macam bukan kit lens ke...

ouT oF My MinD said...

nie kit lens...
den x mampu lagi nak add on yg lain.
nk beli natang nie pun dah nangis...huhuhu

mizzy N said...

satu set ek.

F I Z A F E Y A said...

elele
tgkle b4 g bandung ni, ntah2 pi beli telefoto
time tu mmg aku makan tido kat umah hang jelah idaaaaaa

ouT oF My MinD said...

fizafeya:
bandung? bandung?
mana ko tau nie?

Total Pageviews