Feb 23, 2009

DEMAM OSCAR

...Hmmm....

Aku nak minta half day ari nie. Aku masih lagi demam. idung aku pun masih lg dok sok sek sok sek. Suara aku masih lagi sengau. Dan aku kesian dengan officemate aku, takut dorang tejangkit pulak.
Yang penting aku dah settlekan keja aku. Jadi bolehlah aku balik kot time nie..

Tapi, reason utamanya aku nak balik tgk OSCAR....hehehhe

4 comments:

JohnJenin said...

Ini baru betul demam Oscar. jangan kena demam AF lepas ni sudah :P

ab geldofg said...

jom tgk sama2

ouT oF My MinD said...

demam AF...???
hahahha...

mizzy N said...

oscar malam karang?

Total Pageviews