Feb 11, 2009

THANX RIHANNA



...Hmmm...

Thanx Rihanna. Walaupun aku tak suka ko, aku tetap nak ucap thanx kat ko. Dan a lot of thanx to Chris Brown (aku minat lagu pck nie) sbb ko dah pukul Rihanna, dan Rihanna ada pulak kaitan dengan negara kita secara kebetulannya. Mostly, web-web gossip hollywood mengaitkan Rihanna dan Malaysia. So, takleh la nak band minah nie, sbb dia dah glemerkan nama Malaysia.

Pecayalah. Orang yang tak penah dengar nama Malaysia sebelum nie, akan google cari mana lah letaknya negara kita nie. Dan aku pasti, Paris Hilton jugak akan cari, dan lepas tu, dia pun decide nak datang negara tercinta nie untuk shopping dan bercuti kat Langkawi or Club Med kat Cherating sebabnya dia tak sangka ada negara nama Malaysia dekat Asia nie. Dan Angelina Jolie pun datang gak nak cari anak angkat untuk tambah collection dah sedia ada, yelah lates news about this sexy lady, dia dah smpai Thailand kan, of course lepas nie dia turun kat sini pulak.(pic me..pick me..pick me... mama angie and papa Pitt).

On the heels of the domestic dispute involving Chris Brown and girlfriend Rihanna on Sunday, both singers have pulled out of upcoming gigs. Rihanna postponed a concert in Malaysia this week and Chris has pulled out of the upcoming NBA All-Stars.

Rihanna’s Los Angeles-based reps informed Malaysia’s Pineapple Concerts that her concert, scheduled for Friday, will be rescheduled for an unspecified date “in light of recent events involving Rihanna.” The singer, who was released from the hospital yesterday, reportedly intends to return to her native Barbados to be with family and is continuing to cooperate with police during their battery investigation against Chris.

-source http://www.scandalist.com-


hahahahha....pastinya aku OUT OF MIND kalau mama jolie and papa pitt amik aku jadi anak angkat depa.Jadi nanny anak-anak dorang pun tak kesah la.... Bestnye....*sigh *sigh *sigh

9 comments:

mizzy N said...

betullah, rihanna pun sama gak mempromo malaysia.

ab geldofg said...

:)

mizzy N said...

aku tak terpikir in that way at all.

ouT oF My MinD said...

patut bg title datuk kat rihanna lpas nie...baru lg gempak..

JohnJenin said...

Rihanna SMS pakcik...

Rihanna perlu lebih masa untuk buat concert sebab tailor dia tak sempat nak siapkan baju sopan sopan untuk concert kat Malaysia.

Sekian..

azyze gomez said...

datuk title???
pergh takutttt

saya setuju dengan john jenin!

hehehe

p/s: dulu, saya hampir2 guna layout blog ini untuk blog saya.. sib baik tak hehehe

ouT oF My MinD said...

sib baik?...hehehhe
baguslah. kalau tak jadi adik badik plak.

F I Z A F E Y A said...

datuk? enuf is enuf...bg la can kat org malaysia yg bukan artis pulak...

ouT oF My MinD said...

fizafeya:
seperti aku kan...fiza....
*ngeh *ngeh *ngeh

Total Pageviews