Feb 20, 2009

@#$%^&*?%$...HMMM???

...Hmmm....
  • Nampaknye aku spend weekend aku kt umah je lah (mcm la x biasa plak kan). Sebab status aku skrng nie, aku dh dijangkiti virus-virus demam. Spanjang aku kja almost 4 taun, aku x penah sekali pun ambik MC. Cuti aku yg dibawa ke tahun ini berjumlah 56 hari (setelah ditambah ngan taun nie punyer cuti). Dan cuti yang perlu aku settle taun nie sblum burn begitu sahaja ada dlm 10 hari...Banyak tuh.
  • Sepatutnya esok aku bergerak ke Sabah utk cover story di sana. Tetapi memandangkan kelembapan satu jabatan tuuuutttt, aku terpaksa mendelaykan trip aku ini. Bagus jugak. Kalau tak, lepak kat hotel je lah...huhuhu.
  • Baru je lepas balik tgk UPIN dan IPIN. Best ceritanya. (jgn bg tau bos, aku pi tgk time keja...hahhahaha)
  • Akhirnya jumpa juga movie THE OTHERS lakonan Nicole Kidman. Terpaksa beli yang original, lepas puas cari cap angsa takde.
  • Tengah berdoa semoga bos aku yang hampeh tak ikut serta pergi ke Bukit Selambau utk cover story election (Arghhh...ini mungkin penyebab kenapa aku boleh demam). Bos aku nie DEEEVAAAA beb. Nyampah. Memandangkan Bukit Selambau nie dekat dgn kg aku, aku plan nak stay kat umah je. Malas nak dok hotel. Tapi kalau ini keadaanya. Camna aku nak cilok balik kg? aku taknak bawak DEEVAAA hampeh nie ke kg aku, aku tak sudi beliau jejak kaki ke umah aku (boleh tak??).
Dah OUT OF MY MIND sekejap sebab tekak terasa cam ada api....agrhhh....

5 comments:

mizzy N said...

tambahan pula saya sedari pemakanan saudari tidak berapa seimbang dengan keaktifan berjalan dan stresskan dengan bos diva, bos dibot, opismet immetur dan juga aktiviti penjual kehidupan herba.

ouT oF My MinD said...

mizzyN:
munggkin juga itu penyebabnya. Lagi satu, dr pembacaan zodiak, taun ini agak banyak kejadian kurang sihat akan terjadi...huhuhu...tidak sihat poket, body, minda n juga perasaan...
(ini ramalan zodiak rekaan sndiri)

ab geldofg said...

ala bos ikut kan bst...boleh kipas2 hehehehe

mizzy N said...

encik ab gel, kipas bos dia tak ke mana. jika kipas badan sekurang2nya terasa badan sejuk.

ouT oF My MinD said...

ab geldofg:
stakat kipas tangan, x jadi apa lah. Alang-alang nak main kipas, baik amik aircond yg centralised yg menyejukkn satu banggunan. lg kelas....;p

Total Pageviews