May 18, 2009

SUNSET DAN......











uik...apakah yang terdampar ini...??
mintak maap ye kepada yg berkenaan. Aku sangat suka dgn pic ini...;p
psst..jgn mengaku sapa ko...

13 comments:

mizzyN said...

nak komen tak berksitsn kat sini jugak. aku dah tau sape hanim yang dicari-cari tu. ala, hanim yang ko kata "kat sini tak ada Hanim, Khalim adela". Tadi ada org call extension aku tanya hanim juga so aku kata takde. lepas tu dia tanya no 7XX4 pun extension Hanim ni juga ke? Aku duk fikir ext ko tu and bila aku cek kat meja ofismate aku rupanya no fon hanim tu gabungan extension aku dan ko. Nombor yang patut dicall sepatutnya 03 7XX0 7XX4, sesuka hati je dia call extension padahal minah Hanim tu berpengkalan kat PJ sana

JohnJenin said...

Ikan duyung terdampar. Tangkap tangkap tangkap. Kita jual buat sate

mizzyN said...

ape ni berksitsn yikes.

ezzati said...

erkk...mcm nmpk mcm...ermm..xmao komen

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
ok. thanx. aku dh cuak. tiap2 hari orng dok cr hanim nie. aku kja bertaun-taun pun, xde sorang pun nama hanim kt opis aku...orng dh stat marah2 aku..sabar je lah.

johnjenin:
kalau buat sate, nie mau stok sebulan nie...hehehhe

mizzyn:
plz tulis dgn btul ye. aku nie dh tua...x paham...;p

ezzati:
hehhehe...takpe, aku dn tuan punya body yg tdampar dh gelak bgai nak rak masa tgk pic nie...

Eliz said...

wahhhh berkenan betul aku ngan pic last tuh.. saper tuh? Cantiknyer la.. wakakakakah...

Eliz said...

wahhhh berkenan betul aku ngan pic last tuh.. saper tuh? Cantiknyer la.. wakakakakah...

a.b geldofg said...

yg terdampar tu yg bst

ouT oF My MinD said...

eliz:
cun kan...hehehhe

a.b geldofg:
itulah...rare spesies tuh

Hazrey said...

stress saya tengok gambo gambo ni. Now what I need is, to get an oversea assignment soonnnnnn... any takers?

mizzyN said...

macam duyung desperate nak oksigen jek. udara, udara, penat tahan nafas....

DrSam said...

gaya ala baywatch duyung-style.

ouT oF My MinD said...

hazrey:
cutilah...

mizzyn:
kepenatan sebenarnya tuh...

drsam:
itulah sebenarnya yg nak digambarkan. tp lain pulak jadinya...hehehhe

Total Pageviews