May 14, 2009

000...BARU AKU TAU MACAM MANA NAK BUAT SUSU

...Hmmm...

Rajin betul ex budak praktikal aku hantar email. Ada yang best. Ada tak. Email yang dia hantar kali nie, aku rasa nak buat kenangan dalam blog aku...Sharing is Caring...peluk















OUT OF MY MIND tak...sila ketuk kepala aku...dush..dush..dush!!

9 comments:

mizzyN said...

geli.

a.b geldofg said...

aku nak komen dgn ketawa je

hahahahahahahahaha

en_me said...

aurat kerr tak aurat kerr ittewww.. ammvoiii

ezzati said...

ehh..itu kamu ke??

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
geli..eleh...ye ke?

a.b geldofg:
gelak le sepuasnya, selagi mampu gelak...

en_me:
aurat lelaki bermula dari pusat ke bawah. jadi tak aurat lah. tgk lah sepuasnya...heheheh

ezzati:
aku...??setahu aku, dada aku begitu 18 tahun lalu...hahahhah

Eliz said...

Mantappp..... macam lagi best jer dari aku punya

JohnJenin said...

Habis lah rahsia akak akak ah pon kita telah didedahkan oleh kamu. Hihihi

ouT oF My MinD said...

eliz:
aku percaya...ko punya lg umpp...hehehhe

johnjeniN:
hihihihi...sharing is caring.

Telor Power said...

sireus bangang kehkehkeh....

Total Pageviews