May 6, 2009

YIPPIE...YIPPIE

...Hmmm....

Sepatutnya aku merahsiakan dulu berita ini...Tapi bila gembira dan teruja mengusai diri, aku tak dapat nak bendung kegembiraan aku nie..!!!!

Tiba saja kat airport, on aje hp, aku terus dapat call....mula tu aku agak kompius...tapi bila semuanya dah masuk dalam otak, kat tempat ambik beg tu jugak aku loncat-loncat dan menjerit kegembiraan...hahahhaha. Pedulikan semua yang memerhati, kerana...:

PROGRAM TERBITAN AKU MENANG AWARD YANG BERNILAI RM4K.....yea...yeamenari

OUT OF MY MIND sebab nak dapat duit...hahhaha. Bukannya sebab nak dapat award tuh. Baik tak hati aku berkongsi kegembiraan ini dengan semua orang...(bukan duitnya ye...hehehehe)???jelir

6 comments:

mizzyN said...

kongratulasi tu ko dan nuyul.

Eliz said...

aku ngan terpingga pingga nya melihat ko meloncat kecil kecilan.. hahahaah..once again.. congrats!! tertebus jua! ehhe

DrSam said...

tahniah! memang patut bergembira apabila sesuatu usaha itu mendapat ganjaran dan pengiktirafan.

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
thanx...takpe, aku akan kongsi apa yg patut ngan ko...;p

eliz:
yelah...aku dh tak heran orng lain dh time tuh...hahahha

dr.sam:
thanx...ini semua penebus kekecewaan lalu. Dan akhirnya, saya berjaya jugaa buktikan dkt orng itu, saya boleh...!!

F I Z A F E Y A said...

TAHNIAH! sambung jalan lg lepas ni nampaknya

thoyol said...

tak menyabo betul ko nie.. tahniah!!

jangan lupa 50-50..

terima kasih..

Total Pageviews