Jun 23, 2010

PMS WEEK MAYBE

...Hmmm....

Aku ingat aku sorang je mood malas nak update.
Ngupanya ramai blogger tegar yang lain pun macam tuh.
U allz, update lah cepat.
Aku tengah bosan nie.
Korang kan slave aku yang tugasnya adalah entertain aku.
So, jangan malas-malas eh.
Aku malas takpe, sebab blog aku tak best.

note:
- malam pudu jail nak roboh, aku ada pi sana amik pic. nanti aku upload.
- aku berjaya beli buku yang aku sendiri malu nak beli.
- minggu nie, hidup aku penuh drama.

OUT OF MY MIND minggu nie asyik dok layan malonkolik diri sendiri. haih....

Jun 18, 2010

...Hmmmm....

arghhh...rindu dia.
benci lah.....ish. ish. ish.
jom ramai-ramai lempang diri aku....!

OUT OF MY MIND betul nie..
dah dah dah...jangan gelak kat aku...
entry yang betul2..ada kat bawah nie..

Jun 17, 2010

JAPANG....HERE I COME..!!

....Hmmm.....

Bulan nie, aku dihujani dengan berita gembira. Siot....memang gembira habis lah.
Tapi berita paling syok, mestilah aku dapat semalam. Tak hengat punya syok....

apadia...? aku dah ada boyfriend....
duuuh....itu tak best pun....

berita nie lagi syooook....

semalam aku dapat call dari kenalan aku di Jepun.
wow...dah 2 tahun x contact, tup tup tup....dia call aku. Speechless.
aku sebenarnya pun dah lupa nama dia....;p

dia call aku nak inform...dia nak belikan aku tiket pi balik ke JEPUN....
hoyeeeee...JEPUN siol...JEPUN.

aku terkaget. Kaget gila...sampailah aku kluar statement.

"ko nak jual aku ke kat sana...?takde angin ribut, tetiba ko mau beli tiket pergi Jepun..."
"Eh...dulu kan saya dah janji akan hadiahkan awak sesuatu.....nie saya mau tunaikan lah."

dia cakap sangaat skema. Ye lah. Dah mastautin lama giler kat sana...

waaa....sekarang nie dia suruh pilih mau pergi bulan September or Oktober. Suruh aku setelakan Visa bagai..memang cita-cita aku lah nak pi sana...tak sangka pulak dengan cara camni. Syukuuuur....!!


yeaaa...bleh jumpa sinchan...!




bandar apakah ini?
tak kesah lah...janji best


OUT OF MY MIND bila aku pikirkan balik..takde lah besar mana pun pertolongan aku kat dia. Thanx Hendra..!

Jun 6, 2010

KERETA BARU?

....Hmmm.....

Aku sekarang nie tengah memimikirkan nak tukar kereta. Nope, bukannya ada masyuk besar-besaran pun. Kalau ada...alhamdullilah. Aku nak tukar sebab bila aku bawak kereta kesayangan aku tu jalan jauh, performance dia dah tak ummmp.

Ramai yang berpendapat, kereta lepas 4 tahun, dia akan start buat problem. Masyarakat cina banyak mengambil langkah lepas 4 tahun, tukar kereta. Ye lah, ada jugak betulnya. Dari mengeluarkan duit nak repair itu ini yang maybe makan kos lagi besar, baik tukar kereta baru kan. Ini sangat aku rasai bila kereta aku dah masuk tahun matangnya.

Lagipun...kalau ikut logiknya, aku bayar monthly 4++, tapi performance dah tak ummph, pastu kena kluar kos dia buat perangai lagi, lebih baik aku bayar 4++ yg aku takyah pikir apa-apa sangat kan....

Tapi tu lah...aku sayang gila ngan kelisa aku. boleh selit-selit paking. jimat minyak (sebelum nie lah), comel cam aku...pendek kata, memang sayang giler lah aku kat keta nie. insurans pun tak payah nak bayar mahal sangat dah.

so, patut ke aku tukar kereta..??



Nie kereta aku sekarang.
dia dah tak larat nak lar 200km/j dah.
sian dia.




Nie kereta yang aku rasa nak trade-in.
comel cam kelisa aku.
jadilah, aku kan sorang je...buat apa beli keta besar,
nanti ramai nak numpang....;p




suka jugak keta nie. Tapi besar sgt.
tak sesuai nak buat dok KL.
lagipun...nanti ramai nak naik. tak boleh..tak boleh.




nie saja je...comel pulak rasa.
kalau aku angkat nie, canteek tak.?
mampu ke pointnye

OUT OF MY MIND nak memikirkan benda nie pun. ye lah, effect akunya poket tuh.

Jun 3, 2010

JOM SUPPORT AKU....;P

...Hmmm....

Sebelum nie aku dok sibuk cakap aku dah tukar department kan. So, nie lah program yang aku produce. Kalau ada masa free...silalah layan Sabtu nie 12.30 tgh/hari di TV1....!!


video

OUT OF MY MIND nak menyiapkan program 30minit je pun

Total Pageviews