Jun 17, 2010

JAPANG....HERE I COME..!!

....Hmmm.....

Bulan nie, aku dihujani dengan berita gembira. Siot....memang gembira habis lah.
Tapi berita paling syok, mestilah aku dapat semalam. Tak hengat punya syok....

apadia...? aku dah ada boyfriend....
duuuh....itu tak best pun....

berita nie lagi syooook....

semalam aku dapat call dari kenalan aku di Jepun.
wow...dah 2 tahun x contact, tup tup tup....dia call aku. Speechless.
aku sebenarnya pun dah lupa nama dia....;p

dia call aku nak inform...dia nak belikan aku tiket pi balik ke JEPUN....
hoyeeeee...JEPUN siol...JEPUN.

aku terkaget. Kaget gila...sampailah aku kluar statement.

"ko nak jual aku ke kat sana...?takde angin ribut, tetiba ko mau beli tiket pergi Jepun..."
"Eh...dulu kan saya dah janji akan hadiahkan awak sesuatu.....nie saya mau tunaikan lah."

dia cakap sangaat skema. Ye lah. Dah mastautin lama giler kat sana...

waaa....sekarang nie dia suruh pilih mau pergi bulan September or Oktober. Suruh aku setelakan Visa bagai..memang cita-cita aku lah nak pi sana...tak sangka pulak dengan cara camni. Syukuuuur....!!


yeaaa...bleh jumpa sinchan...!




bandar apakah ini?
tak kesah lah...janji best


OUT OF MY MIND bila aku pikirkan balik..takde lah besar mana pun pertolongan aku kat dia. Thanx Hendra..!

4 comments:

DrSam said...

Rezeki boleh datang bila-bila masa dan tidak disangka. itu namanya rezeki terpijak :)

thoyol said...

Ini bebetul menyeronokkan!

Dammit! Aku jeles nak mampus!

mizzyN said...

bestnya. owhh yeah hehehe buah epal.

aku kata kalau ikhlas pertolongan maka akan sampaila sesuatu yang ikhlas juga rolling balik kat kite.

ouT oF My MinD said...

drsam:
rezeki terpijak yg sgt membuat saya menjerit dlm guardian kegembiraaan...!!

thoyol:
buat baik lah selalu...buat jahat berkali2...hahahhaha

mizzyn:
yep..kalau bukan hari nie...maybe taun depan kot. tp betullah, speechless

Total Pageviews