Mar 24, 2009

JUMPA AKU DI PWTC INI MALAM...!!

...Hmm....



OUT OF MY MIND tak?

14 comments:

mizzy N said...

huhu jeleshnya

JohnJenin said...

Mesti banyak benda boleh buat modal untuk ditulis masa perhimpunan nih nanti. Jangan lupa cerita

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
tak yah jeles. u can pollow me anytime

JOhnjenin:
hakikatnya...aku nie tak pandai nak berbicara bab politik..kalau benda yg out of my mind, nie aku paling expert.

mizzy N said...

nak polo ralph lauren boleh? nak polo malam ni tapi kengantukan amatlah yang.

mizzy N said...

besarnya mata ko!

thoyol said...

huh,

kalu aku jumpa orang macam dalam gambar nie, sure aku lari..

hahaha...

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
mata yg di dimekap over. kononnye smooky eyes lah tuh..hahahha

thoyol:
wahai cik thoyol. engaku selalu bersifat sarkastik dgn aku. nampaknye, ko lg out of my mind dr aku...hehehhe

Zizei said...

wahh.. bersidang ke..?? best dapat shoot tu, lagi2 dengan D90 huhuhuh.. kalau ade pas lebih pasing2 la hehe

p/s- gambar hari tu tengah masak lagi hehe.

ouT oF My MinD said...

zizei:
ku pikir2 siapa...ngupanya abg cameraman. apa lah sangat dgn D90 kalau shoot pun tunggang terbalik lg.

ps: pic arie tuh skit2 je dh edit.
x larat la...

mizzy N said...

hi encik zizei (menyibuk juga!)

Eliz said...

weiiii aku nak ikotttttt

F I Z A F E Y A said...

weh bleh bwk meriam masuk ke

ouT oF My MinD said...

Mizzyn:
inilah en. zizei yg dok ajar aku shoot arituh. respek beb x kdekut ilmu.

eliz:
meh la...byk oo jualan murah

fizafeya:
mesti lah boleh bwk masuk meriam. ada pas besar maa....x nampak ke dlm kotak kuning tuh apa dia tulis....:p

mizzy N said...

tu pas untuk menyibuk je, tapi kalau nak bawak kicin meriam no hal.

Total Pageviews