Mar 28, 2009

DEDIKASINYA AKU...

...Hmmm....

Penatnya badan aku time nie, jgn kata apa lah. Bagusnya kalau ada orang nak urutkan...kenyit.
Hari nie setlle keja kat PWTC - Persidangan UMNO-59. First time aku kena cover pasal politik nieh. Agak gelisah cam kena bara jugak la. Sebab aku kurang arif pasal dunia politik nieh. Dah la tu, nama aku dah masuk dalam list untuk siaran langsung.

Adoii....beratnya bahu aku nie. Satu benda yang aku risau, dah mesti bila aku nervous, keupayaan aku untuk bercakap dengan laju macam bullet express sangat menonjol. Perkara yang patutnya dilaporkan dalam masa 5 minit, 3 minit pun aku boleh settle. Tapi nasib baik la kengkawan aku yang dah otai banyak tolong. Thanx korang. Jasamu dikenang.

Hah....hari nie pulak, aku kena gerak pi Bukit Selambau, Kedah. Yup, lepas habis je pergulungan UMNO, aku kena drive 5 jam ke Kedah. Adoii...penatnya. Tak tau le nak kata apa. Ahad balik, Isnin keja pulak....

Adakah sesiapa yang boleh menyumbangkan kerusi Ogawa dekat aku. Jenama tak ogawa pun ok...

OUT OF MY MIND rasanya bila tak cukup staff...dah request dekat 2 tahun, tu pun sorang je dapat...aparaaa...

3 comments:

mizzy N said...

banyak kalinya aku masuk sini, meriah sitemeter ko.

DrSam said...

Selamat bertugas. Buat yang terbaik.

Eliz said...

dah request? ahhaah aku nak jadik temp kat tmpt ko!!!

Total Pageviews