Jul 9, 2009

KERJA kerja KERJA

...Hmmm.....

Inilah kerja aku...bila aku 'terpaksa' outstation.


membuat lintas langsung bukanlah kerja yang OUT OF MY MIND sangat pun.



relationship dengan tech sangat dititik beratkan. Tapi kadang-kadang rasa nak kill kill die die je dgn diorang, diva over sangat. Sebab itu aku lebih suka membuat laporan lintas langsung guna hp je. (Gambar ini adalah hiasan semata-mata. Ini team dari Johor FM).



demikian tadi saudara, serba sedikit laporan saya mengenai kerja saya.

6 comments:

mizzyN said...

har hee harr

mizzyN said...

tang nak buat on air tu agak kacang tapi tang nak mencari hotel, nak mengurus transport dan tang nak cari PR dan tetamu itu sangat boleh jadi out of my mind.

Pesananku, walaupun ko rasa nak koma.. len kali call la hotel awal2! huhhu hihi

DrSam said...

kerja-kerja yang sewaktu macam ni memerlukan teamwork yang bagus dan mantap. Baru syiok.

Bila nak interview saya secara lintas langsung ni ;)

mizzyN said...

dr sam dah sound tu, bila? :O

JohnJenin said...

Pakcik setuju dengan DrSam. Keja yang banyak karenah macam ni kalau dapat teamwork yang mantop akan menjadi sangat enjoy.

So mula lah hire kroni kroni kamu yer. :P

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
mintak maap banyak2 pasal hal hotel tuh, ko tau je lah, bila dh x ketahuan, mcm2 boleh jd. tp mlm tu nasib kita dpt hotel kan...

DRsam:
boleh aje, asal kena dgn bidangnya. tinggalkan no phone. bila lagi kan nak glemerkan drsam. asyik orng yg sama je...

johnjenin:
ya, team work yg best, pasti keja pun jd best.tp, keja di radio x sama dgn tv. buat semua sorang2 kalau evennya sehari je...kitalah buat semua, dr jadi driver, tech, penulis skrip, penerbit, pengulas dan PR dan runner dan.....yang takde kesudhan. semuanya sorang2.
tak sempat nak wujudkan kroni pun. kesian kan....pck mau join jd kroni saya..???

Total Pageviews