Apr 1, 2009

ORANG ATAS BERGELAK KETAWA, ORANG BAWAH BERMASAM MUKA...HAIH









Mesraaaanyeeee.........................

5 comments:

JohnJenin said...

Mesranya Kak Jat dengan Abang Min

Bila fikir fikir balik, betui jugak. Orang bawah yang gaduh lebih lebih. Kikiki

thoyol said...

mmg betul pun... Selama nie memang macam tue.

mizzy N said...

Abang Min? Azmin Ali si sedarah daging dengan Azwan Ali ke? Tak nampak sama la.

azyze gomez said...

kita yang selalunya taksub sangat.

aku sendiri tak tahan bila jumpa orang2 kebanyakan yang tahap melampau taksub terhadap parti, sampai sangguplah putus saudara (aku experience dengan mata kepala aku sendiri), protes bakar rumah segala...


padahal pemimpin2g ni releks je. lepas taram each other kat speeches and dalam dewan, diorang boleh je minum2, lepak2 borak cerita family segala... no hal je.

jangan la kita jadi orang bawahan yang bodoh konon memperjuangkan something berapi-api sampai lupa diri. helllooooo, pemimpin pun kira kerja jugak. diorang ni, they take it as another day's work. macam kita, benci2 sakit ati kat opis pun, kita da life outside of the office world, kan? cenggitu jugaklah these people.

we ned to wake up dari hipnotis kepartian ini, people..

(tetiba akak berkhutbah, cemana?)

mizzy N said...

aku benci parti tu, parti tu pulak tak betul. tapi aku neutral. he he he

Total Pageviews