Oct 7, 2009

HOW TO CREATE SIGNATURE IN YOUR BLOG

...Hmmm.....

Aku suka bab-bab nak explore dalam tenet nie. Tapi tak le terer sangat pun. Dan tak la rajin sangat pun....kalau mai mood malas...malas la iye. Alah...aku pasti...semua orang perangai cam aku jugak...

Wokeh...kali nie aku nak kongsi sikit pasal penemuan aku tika sakit perut nie. SIGNATURE....camana nak buat signature cam orang lain buat. Kononnya cam hebat sikit la blog korang kan. Cam blog aku yang poyo nie...

Contoh-contoh signature:




Langkah-langkahnya:

  1. clik sini untuk buat signature pilihan korang pilih yang creation wizard tu tau. Pastu follow lah step by step arahan dia....senang je.
  2. Finished! The signature is ready. bila page nie dah keluar - silalah click WANT TO DOWNLOAD THIS SIGNATURE?

  3. silalah save signature yang anda buat itu sebagai picture.
  4. Bila dah siap save....silalah guna signature korang setiap kali korang buat entri. kiranya senang cerita ------> upload signature macam korang upload gambar dekat dalam entry.
  5. siap dah....



Senang je kan..... Ada juga teknik lain. Tapi korang kena pandai HTML la. Ini paling ringkas dan simple. Selamat mencuba...!!!

OUT OF MY MIND .....;p



4 comments:

mizzyN said...

waaaa

mizzyN said...

asyik aku je dok mengomen sini mana pi semua follower dan silent reader anda. sila keluarkan diri, sila sila dan sila.

ouT oF My MinD said...

takpa....aku tak kesah...baca je lah.....

Anonymous said...

buy bactrim buy bactrim f buy bactrim es online without prescription buy bactrim without a prescription overnight buy bactrim online buy bactrim without prescription
[url=http://bactrim.eventbrite.com/]buy bactrim without a prescription overnight [/url]
glucophage 500 mg losing weight with glucophage glucophage xr glucophage xl diabetes glucophage glucophage side effect glucophage hips
[url=http://takeglucophage.eventbrite.com/]taking glucophage with birth control pills [/url]
generic 5mg proscar cheap teva proscar proscar hair regrowth proscar ejaculate side effects of finasteride proscar muscle atrophy proscar side effects proscar canine
[url=http://proscar.eventbrite.com/]proscar symptoms [/url]
levitra actress pics buy generic levitra impotence problem new drug levitra order levitra anti impotence levitra prescribing
[url=http://virb.com/yalevi]levitra review [/url]
http://bactrim.eventbrite.com/

Total Pageviews