Jun 24, 2009

TRANSFORMERS - BEST OOOO ;p

...Hmmm....

Yea, puas hati dapat tengok Transformers yang seksi. Shia dgn jari patahnya. Megan Fox yg hot kononnya dengan aksi menonggeng bontotnya, dan pasti robot-robot yang banyak sekali sampai buat aku kompius mana satu yang Autobot dan mana satu Decepticon. Yang pasti tak nak spoil keterujaan orang lain untuk nontonnya, jadi.....resultnya, memang best la bg yg suka buang masa cam aku. Nak pi tengok lagi sekali...yea yea yea (sbb dpt half price)

Yang pasti, banyak la scene-scene yg cuba meruntun jiwa tapi tak.....
Oh ya, robot-robotnya lebih entertain kali nie. Juga expect cliche scene dan cliche shot dari michael bay ini...terima kasih.



Sapa nak join...angkat tangan....(tapi aku sorang je dpt diskaun tuh)

8 comments:

mizzyN said...

JOM JOM, kita tengok dan buat pertemuan dgn geng bloggers la.

thoyol said...

ko memang..

jangan nak ngengada tulis spoiler. aku tak tengok lagi nie.. Haih..

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
jom...jom...aturkan. aku nak sgt jumpa thoyol nie...;p

thoyol:
mula tuh nak juga tulis spoiler, tp.....memikirkan tak acilah aku sorang je yg habis duit kayakan tokey panggung, so....

JohnJenin said...

Pakcik masih belom dapat tiket Transformer nih. Huhuhu. Pakcik nak cuba walk in ari Khamis time lunch hour.

Eliz said...

heheh aku tak berapa sgt la sbb robotnya terlalu byk but i like mudflap & skids .. ahah kelakar..

tapi to me personally a bit boring and a bit too long... ahhahah kat rotten tomato review pun ckp macam tuh :P..

tapi yang pastinya Chief Master Sergeant Robert Epps that get me going... mmm..umppph that fine chocolate man! I can just melt like that seeing him with his guns.. muahahah

ouT oF My MinD said...

johnjenin:
dicadangkan kalau ada e-ticketing tu, silalah guna dulu. mungkin juga ramai yg pikir mcm pck nak ponteng kja time lunch...hehehhehe

eliz:
semenjak bila ko jadi da 1st to be in da line kat cinema? wow, perubahan baru nie. pada aku cita dia xde la panjang pun. biasa je. dan robot kembar tu memng funny.. tapi peperangan robot itu tak cukup ump la....sbb the fallen tu cam x memberi apa impact yg besar sgt pun.

Ailurophile said...

What a beautiful blog. I love Transformers btw :)

ouT oF My MinD said...

ailuriphile:
terima kasih kepada pembuat blog skin ini. yep, no matter what they say, i still love this movie.

Total Pageviews