Jan 28, 2009

DONT MAKE MY DAY SUCK PLZ

...hmmm...

Pagi yang ceria bagi aku hari nie. Yelah..baru je masuk opis lepas jalan-jalan kat over da sea. Tapi, pagi aku yg best nie dah dicemari dengan gossip-gossip dan juga pertanyaan yang bertubi-tubi. Dah la tu, tak sempat lagi aku duduk kat meja aku nie. Baru dalam perjalanan nak ke meja nie.

Apa halnye nie...???

Boss aku yang asam kelat tuh, cakap aku bercuti tak mintak cuti. Pastu tak bagitau dia pun aku nak pi Oversea. Pastu siap marah-marah kat co-worker aku yang aku nie tak mintak cuti, membelakangkan dia lah, apa lah...dan macam-macam lagi.

What da fuck?

Hello mem, kalau aku tak mintak cuti, camna aku boleh dapat kebenaran bercuti ke luar negara atas urusan persendirian dari orang atasan. Kalau aku nak cuti tanpa bagitau kemana aku nak pegi, peduli apa aku. Itu hak aku. Ini negara demokrasi yang membolehkan aku buat apa aje asal aku ikut je peraturan. So, what da heck aku mesti bagitau ko apa aku buat time aku cuti.

aku pi jalan-jalan, bukan guna duit ko pun. Yang ko nak sibuk sangat nak tau aku pi cuti kat oversea kenapa?

aku tau le ko agak kecewa sebab ko mampu pi oversea kalau kompeni hantar ko je, thats why la, kalau ada job kat luar, ko yang pulun dulu...

Aku asyik bicthing pasal bos aku je. Dan dia memang seorang yang layak dibichting, diwhoring, dan disula. Aku tak penah jumpa bos yang sebengap ko.

Sedarlah, semua staff kat bawah ko, tak suka ko.....hahahhaha.
plz, dont make my day suck...and my mind still ok lagi right now.

3 comments:

ab geldofg said...

wah bst gi obe c

mizzy N said...

huhu sian kena marah.

aida said...

ab geldofg:
best la gak...ilang stress. Rasa cam nk stay sana trus je...

mizzyn:
nak wat cmna...akunie kan anak setan kesayangan..hehehhe

Total Pageviews