Jan 21, 2009

CHECK IT OUT - MY 1ST SHOT

...hmmm....

Kali nie aku nak letakkan hasil 'menembak' aku. Apa kelas kalau beli simpan dalam kotak je kan. Takde le best sangat pun. Baru je nak balajar menatang apeture, speed, ISO dan apa tah lagi...
Setelah di edit serba sedikit...tadaaaaa............(drum roll plz)



cousin aku yg dh kepenatan mjadi model.




macam berani je...




sian dia, penat pusing zoo.




aku tak paham, apakah yg direnungkan kura-kura nie. Adakah memikirkan nasibnya yg x bleh idup bebas.




Pic yang dah di edit utk bg nampak mcm miniature (jadi tak?). Keadaan jam dari umah aku tiap2 pagi hari bekerja.




satu lagi percubaan membuat fake miniature.




button badge kat beg mizzy N




"apa usya-usya...!"



pssst - rasa-rasa, layak tak lagi kalau aku nak amik job tangkap pic nie?

5 comments:

ab geldofg said...

cntik2 gmbor :)

aida said...

thanx...nie nak try2 baru nie

mizzy N said...

baru aku perasan scroll ke kiri dan kanan kat bawah blog koni ni menggedik-gedik, geli la pulak...

aida said...

menggedik2...cmna tuh?
aku scroll biasa je beb

mizzy N said...

o, ianya terjadi bila aku zoom ke 125 pesen. Dia menari2 ke kiri dan kanan.

Total Pageviews