Jan 29, 2010

TUA...??

...Hmmm....

Arinie umur aku dah bertukar nombor lagi....yeah...dah masuk 18, dah boleh pi clubbing, dah boleh beli rokok dah. Lepas nie tak payah sekolah dah. Happynye....!!!

Hah...sangat lah 18. Padahal dah tua bangka nyanyuk dah pun. Takde apa yang spesial pun bila dah ningkat naik nie.

Cuma mantain kiut, dan perlu lah menambahkan koleksi rawatan muka dan spa juga menjaga metabolisma badan. Kerana kalau tidak menjaganya dari sekarang, pasti lah muka aku kedut sejuta, berat body pulak lambat dah nak turun.. Oppss.. jangan lupa jugak minum susu untuk menguatkan tulang...bukan apa, bila dah tua nie, tulang mudah rapuh, jatuh sikit dah patah riuk.

Kali nie besday...aku kat kampung.
Dan kali nie punya besday, aku agak terkaget sebentar.
Aku punya CRUSH merangkap my bestest boyfriend akan nikah hari nie, malam ini..di hari besday aku.

arrghhh...dan paling tak boleh blah - AKU AMBIK GAMBAQ MAJLIS DIA, - NIKAH, SANDING DAN BERKAITAN LAH....!!!!

Kalau lah nikah orang Islam nie macam nikah orang Kristian, bila ada part, "siapa yang nak bantah dan tidak setuju dengan perkahwinan ini, sila berbuat demikian sekarang, kalau tak, simpan je dalam hati sampai mati..."

Mau aku angkat tangan,
"saya..saya...saya bantah perkahwinan dia, sebab saya memang suka dia dan saya rasa dia lebih sesuai dengan saya...sebelum ini saya ingat calon isteri dia lebih baik dari saya, jadi saya relakan saja...tapi ternyata tidak..."

Rasa-rasanya boleh tak waktu orang cakap SAH...SAH..SAH...dan tetiba aku cakap TAK SAH, orang akan ambik kira percakapan aku tuh...????

positif positif positif....!! Tabahkan hati...Jangan aku nangis sudah time amik gambaq tu...

Tapi best jugak kalau aku sebotaj gambaq minah tuh....HAHAHAHAH!!!...

OUT OF MY MIND bila lepas nie aku akan ada affair dengan hubby orang... Ini kerana, bakal bini dia tak pernah tahu aku nie kawan terbaik laki dia....hahahha. habislah ko...!!

anyway....HAPPY BESDAY AKU....!!

3 comments:

mizzyN said...

blues besday nampak.

napelah die kawin pada bday ko plak ek, so insensitip. hihi.

azyze said...

gila ko ida, takkan hang nak buat cengitu...

da, ko bawak watak anil kapoor dalam bolly films je la, mengalah pada takdir dan ketentuan. alah, macam salman khan akhirnya pass kajol kat shah rukh dalam kuch kuch hota hai...

relakanlah...

DrSam said...

shahdu betul cerita kali ni. Macam cerita telenovela.

Anyway, Happy belated birthday to you!

Total Pageviews