Jan 18, 2010

40 SUDAH...

...hmmm....

yea. yeah. yeah. hari nie bukak je blog sudah ada 40 orang yang sama OUT OF THEIR MIND cam aku. Memang le tak glemer mana pun blog nie. Entry pun tahap budak skolah. Banyak pulak amukan separuh puaka. Tapi terharu rasa...sob sob sob....ada gak orng nak ikut-ikut nie.

apa-apa pun....terima kasih bebanyak sangat. Sangat bebanyak terima kasih.

Oh ya....aku masih lagi fasa belum ada meja di ofis baru. Sudah masuk minggu ke-3 nie. Sakit betul. Keja pun takde lagi...lepak je lah....

Takpa....aku bagi masa 6 bulan aje...Kalau takde progress apa-apa, berhijrah lagilah aku gamaknya. Baru aku tau, sangat penat rupanya menjadi boring. Oh ya....terima kasih ya kepada OUT OF YOUR MIND yang tidak sebarapa....

4 comments:

mizzyN said...

oomm oomm oomm

mizzyN said...

om nom nom om

thoyol said...

macam kenal jer chanting tue.. haha..

mizzyN said...

i can has cheezburger
cafe world

Total Pageviews