Dec 3, 2009

SALE BUKU DATANG LAGI

..Hmmm.....

Semalam, sempat jugak aku ngan MIZZY-N melarikan diri ke SALE buku. Agak frust juga tak dapat pi awal-awal. Ye la, kompem le banyak buku dah kena rembat. Tapi takpe, dari tak sempat nak pi langsung, at least dapat la jugak malaburkan duit di hari last. Semua buku dah di 'sale' kan ke RM5. Wahhh....apa lagi....MARI KITA REMBAT BUKU....



Inilah kompeni yang buat sale yang membahagiakan ini.




Ini buku yang disambar aku...



Ini buku mizzyN dgn aku




Magazine yang masih bertarikh tahun nie. Jangan harap la kalau nak beli yg baru...mahal siot. Time ni di lelong sema mag RM3. Beli 5 percuma 1 lagi....best best best.



Aku ada satu buku nie, itupun pakcik aku punye. DONT SWEAT THE SMALL THING. Best bukunya. Jadi kali nie aku beli yang dikompile 3 bijik buku...best best best.




Saja gatal ambik. Sebab nak paham apa kawan aku sibuk sangat dok cita pasal investment nie. Mana la tau pasnie minat pulak aku nak invest dalam saham besar-besar pulak....best best best.




Mula-mula tak hingin jugak nak ambik buku nie. Sebab tak pernah nampak pun sepanjang aku dok bekecimpung dengan jayanya dalam buku genre nie. Lepas baca sinopsis sikit...rasa cam menarik...apa lagi...rembat le sebijik. Ala RM5 je.....best best beest.



b
Buku ini lebih kepada nak memahami asal-usul sesuatu perkataan dan dari mana wujudnya perkataan tersebut. Saja je rembat. Sebab rasa cam best.




Sekarang nie aku tgh bekecimpung dengan novel paranormal. Ini je yang menarik hati time tuh.




Cerita pasal seorang budak pompuan yang dipaksa jadi tentera untuk negara dia. Rasa cam best jugak



Sebab harga dia RM1.00.
Dan sebab aku nak tau jugak sebab apa kaum ini blur sangat.




Ramai sangat suka komplem aku banyak kasut. Kalau ada lagi yang bersuara kasut aku dah banyak sangat, nah...amik buku nie baca....




aku kan perasan aku nie 18, haruslah di mantain terus dan selama-lamanya. Sebab tulah buku nie berada dalam koleksi jugak.




Ada satu topik tu menarik perhatian. Lagi pun RM5...apa kesah.




Sebab aku slalu dijadikan bahan rujukan atas tindakan couzin-couzin aku yang sedang nak membesar. Jadi aku mesti prepare diri aku....(poyo giler aku).




Buku nie Funny giler....giler giler giler funny punyalah.




Preparation sebelum nak pi PARIS....


OUT OF MY MIND mencari masa nak abiskan buku-buku nie....Semua sekali aku habis dalam RM59.00 je....best best best.

3 comments:

mizzyN said...

haw haw haw... gila potek mata tgk buku. nanti aku ceritera buku plaks ye.

azyze gomez said...

aku dah beli montana about two years ago kat kedai buku. masa beli rembat je pasal 1. uk independent publisher (aku bias sket eheh), 2. kecik dan mudah nak bawak.

what can i say... aku cuma tergelak besar tengok buku tu dalam stacks korang.

you'll know what i mean lepas ko dah khatam buku tu ahahhhahhah ;)

ouT oF My MinD said...

azyze ely:
sbb tu la aku x buat review khas buku tuh....hahahhaha. mmg dasat weh jalan crita dia. Harus aku sorokkan dr budak2 pasni....

Imagination penulis dia sangat superb...!!!

Total Pageviews