Dec 9, 2009

KRISMAS YG OVERDOSE

....Hmmmm....

Krismas sehari je...tapi kenapa hiasan kat supermaket buat aku rasa cam aku kat New York, London, Paris nie...???

OUT OF MY MIND
(gambar menyusul)


5 comments:

azyze gomez said...

sebab walaupun malaysia declare sehari je, dalam agama kristian ada juga thanksgiving day ngan boxing day. so wlaaupun tak declare holiday, it's still part of the whole christmas thingy and kita harus respect and kinda embrace it as part of kita punya multi-racial culture :)

ouT oF My MinD said...

azyze:
terima kasih atas penerangan....

JohnJenin said...

Sebab pokok krismas tu susah nak cari kat malaysia. tu kena tunjuk kat orang lama2. hehehe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ouT oF My MinD said...

suka tgk hiasan dia yg meriah....kalau la negara kita ada salji..msti lg heaven

Total Pageviews