Aug 5, 2009

STOCK BUKU MINGGU INI

.....Hmmmm.......


Buku yang baru di sewa di Central Market semalam. Stok untuk minggu nie.




Yang bestnya bila sewa beli buku nie, kita boleh simpan buku mana yang kita suka. Dah la dapat harga murah pulak tu. Condition pun bagus lagi.




Nie, beli last week kat MPH masa dia buat offer untuk members. Sekarang nie, aku gila nak baca buku Vampire.



Beriya-iya aku beli buku nie. Nama kedai dah tak ingat. Beli 2 tahun lepas. Harga RM25. Sebab aku cari buku nie - aku ada tengok movie, dah dia cakap, every person should have their own Love Story ;p. Masih lagi mencari Filem ini.




Old Skool tak? tak baca lagi pun, sebab dah tengok filemnya. Beli dan simpan sebab harga dia RM6 je.

aku kalau dapat buku....jangan lah kacau. dah OUT OF MY MIND



8 comments:

mizzyN said...

aaa, stock untuk rebus dan minum ye?

Eliz said...

heheheeh mills n boon dah tak lagi kan?

mizzyN said...

mills and boon masih segar di jiwa dan mata la eliz

ouT oF My MinD said...

mizzyn:eliz:
mills n boon dh x sebest macam dulu lg dah.

JohnJenin said...

banyaknya buku.

pakcik mmg minat gilos cita devils wear prada tu sbb awek Anne Hathaway sgtlah HOT ;)

DrSam said...

dah lama tak pergi kat kedai buku kat CM...CM pun dah lama tak pergi.

selamat membaca.

ouT oF My MinD said...

johnjenin:
memang...anne hathway cute...

drsam:
patut pegi dr. banyak sgt buku kt sana. best....dh la murah.

azyze gomez said...

ida,ko suka baca, ko mesti ada imajinasi tinggi kan?

sambung cerita is back at my blog, dan kali ini versi contest. i'm giving away satu aksesori wanita (gambar will be up tomorrow).

apa lagi, masuklah bebeh!

Total Pageviews