Aug 28, 2009

KAMI NAK TAMI

...Hmmm.....

Aku rasa, kerajaan patut bagi vaksi H1N1 FREE kat semua wakil media. Kamilah yang paling terdedah sekali dengan ancaman virus ini. Dan kami jugaklah yang berkemungkinan besar jugak menjadi penyebar virus ini...sebabnya....
kami jumpa ramai orang - mau atau tidak...kerja...!!!



meja orang sibuk+orang "sangat rajin". Tolong jangan judge base dari kesemakan meja orang...;p


OUT OF MY MIND sebab bila nak bercakap dengan orang, topeng kena bukak jugak.

3 comments:

mizzyN said...

waaa, ribut apa yang melanda ini.

DrSam said...

memang sah banyak kerja kalau tengok meja dan kawasan kerja macam ni.

Do take care of yourself.

ouT oF My MinD said...

drsam:
meja di sepah sbb orangnya hari tu ada amukan puaka...hehehe

Total Pageviews