Jan 6, 2011

KEPADA NENEK PENNE

....Hmmm.....

wahai NENEK, kalau ko baca entry nie, silalah beri aku permission untuk masuk blog ko.
aku sangat merindui ko dan aku nak tau sangat apa dah jadi dengan susulan skandal-skandal ko yang riban-riban tu. ko kan jelita. harap ko dengarlah rayuan aku nie wahai nenek.

dari aku yang comei
OUT OF MY MIND

5 comments:

Netnet said...

wallawey...jeritan batin mu telah didengari...hak hak..ada orang rindu nenekpenne rupanya.. ... tak per selaku wakil berdaftar yg diiktiraf oleh nenekpenne, sila pegi ke blog aku, tinggal kan emel adress ko nanti aku khabarkan pada nenekpenne agar menjemput bawangkan kau ke blog dia.......

mesti kau baru tersedar kan minah tu dah privatekan blog lama dia tu...see seee punyalah lama tak jengok kan...

janji kau bukan spy orang tu tu...hokey babeh!!!

ouT oF My MinD said...

aku dah sedar lama dah. cuma time nie aku sgt boring nak wat apa taktau. baik aku layan raban ko pasal skandal ko yg x abis tu. hahahha.

at least aku tau, ada orng life dia lg suck dr aku. hahaha. sorry nek, lawak saja!

Netnet said...

cess kau memang konfirm budak ja'at tapi tak per...aku layan jugak...eeh..nenekpenne kata dia terpaksa layan kau jugak sebab dia takut kau meroyan tak dapat masuk blog dia...hak hak hak.... peace!!!

aku yg agak kacak said...

oh nenetpenne yg hot, tlg invite aku jugak. pelissssss.

Cik Sizu said...
This comment has been removed by the author.

Total Pageviews