Jan 13, 2011

BILA HANG KACAU AKU, AKU BAWAK GENG BEB!

...Hmmmm....

baru-baru nie aku and the geng zaman skolah menengah troll dan memang sengaja naikkan kemarahan admin kami. Puncanya, aku baca status bangang yang dibuat oleh moderator page tu, aku cam cuak.

Ye orang akan cakap "ala..sikit punya hal pun nak cuak ke?" probs nya...benda nie dah lama menjadi. dulu stakat dok ngomen kat gambaq-gambaq aku dengan dok melawak nak canang satu dunia ko dulu nak kat aku. dan dok wat spekulasi aku nie becinta ngan mamat itu ini. Fine, aku tak kesah. aku pun turut tambah garam se das dua gak. Tapi bila dah buat status kononnya nak mengenang memori zaman skolah, apa ke hal. berbelas tahun punya cerita kot. haish.

Point:
Napa nama aku je asyik naik nak buat spekulasi? sebab aku single hot dan comei ke aku jadi tumpuan? sedangkan kat skolah dulu, aku nie tak layan lah suma tuh. Obses aku adalah kadet polis, buku, KRU, tv dan main beskal.

Kat sini sebahagian yang aku sempat print screen. Komen adalah dekat 150++ termasuk lah komen merapu kami pasai pot makan bagai. kawan aku memang gila! Aku dah agak, status tu kompem akan kena delete punya, so malam tu, aku extra rajin buat suma nie.

Pada kengkawan aku suma yang dok nanti hapdate nie, sorry...aku extra bizi. sayang hangpa!!













OUT OF MY MIND. full stop.

4 comments:

mizzyN said...

ayoyo marah
lariekkkkkkk

hafliza said...

wah makasih ida cos kuarkan page ni wpun hg benci sgt2...

azyze said...

wow ida,
marah sungguh hang ni... terbaek, even aku pun tak berani nak rage macam ni

ouT oF My MinD said...

pza: bukan benci...tapi fedap je.

elyz: malas nak layan. tp bila member2 dok provoke. layan kan ajelah.hahahah

Total Pageviews