Jan 17, 2011

HAPPY BESDAY NADER RARA!

....Hmmmm.....

Memandangkan tahun nie merupakan tahun terakhir sahabat terbaik di ambang 30-an, aku nak wish dia

HAPPY BESDAY YANG KE 39 MIZZYN

dia terbaek.
jom layanz koleksi pic kami...












enjoyz tak?

OUT OF MY MIND tak dapat jumpak dia hari nie pasai aku sangat bizi (ya, ayat cliche tapi betui fakta). Bila aku dah sampai kat opis, dia pulak balik umah. Maklumlah suri rumah tangga, mana boleh bermalas-malasan lebih-lebih. apa eh suprise aku nak buat kat dia?

1 comment:

mizzyN said...

holenga cun nya aku dari belakang.
ahax ahax.
dapat friendship ini pun satu hadiah terbest dalam hidup.
holenga!

hahhahahhahahhaahaha
countdown to urs.

Total Pageviews