Jan 4, 2011

TUKAR KULIT LAGI. KO DAH TAKDE KEJA KE?

....Hmmm....

OUT OF MY MIND kan aku macam orang gila dan hilang akal dok tukar skin blog. ok, akan mantain kulit ini. ini kulit lama.

sebagai seorang yang tak suka itu dan ini, aku sangat cerewet. last last hambik kau, ini je taste aku. cam hapa. dan yang buat aku salin kulit lagi, adalah kulit sebelum nie buat aku hangin bila nak hapdate. segala macam hantu tunggang langgang jadi.

akhinya. tada.....yang simple ini yang dipilih. akan aku pulih kembali segala huru hara sedikit demi sedikit.

p/s: baru balik shooting. piss off dengan crew lahanat tunjuk pandai. penat-penat shooting, hasil audio cam haram. senang je bagi cadangan suruh reshoot. kepala hotak hang!

1 comment:

mizzyN said...

kerja saya ialah menukar skin blog kata cik oomm.

Total Pageviews