Jul 2, 2010

GAMBAQ SANA SINI

....Hmmm...

Di malam robohnya kota pudu jail, aku pun turut nyibukkan diri kat sana. Ye la, bila lagi mau amik pic kat sana tanpa di cop hegeh dan gedik lagilah poyo kan.

Masyarakat kita kan memang camtu, kalau nak amik gambaq, mesti cakap...
"ek eleh...kat situ pun nak amik gambar"

Aku tak heran pun dengan kata-kata orang. Pegi mampus lah. Camera aku..berapa ratus klick aku nak amik, kat mana pun, peduli hapa kan....Ko ada?
tetiba rage...apahal. Gila ke ko nie OUT OF MY MIND?
hahhahaha...sorry. enjoyz lah pic yang dah di saring nie...=D



nie tembok tepi sebelah parking.



nie pun tembok sebelah parking.



muaaaah.....
iklan jap. Nope, bukan aku. putih sangat. aku berkulit tanned.



Bahagian dalam....




Nie bukan pakwe aku.
not available. dah kawin dah haritu...




aku lah tu...tuuu...tu.
nie kan bahagian sebelah jalan besar.
pintu gate kecik tu apa fungsinya pun aku tak tau




Brother 2 orang nie mintak tolong paksu aku amik gambaq dorang.
aku join sekaki. Sebab aku rasa stail dorang berdiri ada gaya cam baru je keluar dari tahanan.
cool je dorang...tapi bukan aku kata dorang banduan ye. stail...gaya. baca betul-betul.

OUT OF MY MIND malas nak nak update. =D



2 comments:

DrSam said...

saya tak sempat ke sana mengabadikan saat terakhir sebelum tembok batu itu menghembuskan nafas terakhir...bila saya kesana siang keesokannya, jalan jam punyalah panjang...jadi tima kasih kerana berkongsi saat-saat akhir ikon itu disini.

Syira ITIK KEJ♥M said...

gambar cantik2 sini~~~

Total Pageviews