May 24, 2010

REMINDER UTK AKU..#1

...Hmmmm....

Aku terbaca dalam majalah wanita yang aku terpaksa baca masa aku kat saloon. Nak kena bagitau jugak kata aku pi saloon.

Majalah tu tulis pasal, perlunya kita menulis jurnal pasal apa yang kita sangaaaat bersyukur dan gumbira supaya satu hari nanti bila kita bersedih, kita boleh bukak balik jurnal tu, dah baca kembali benda yang kita syukuuuur sangat dan gumbira sangat.

So, sebab aku ketandusan. Bukan tandus, tapi kemalasan nak menaip yang kronik sangat nie, aku decide aku nak buatlah entry im grateful nie...

Bukan apa, aku rasa makin hari makin aku dirundung stress level yang tinggi. Sampai satu tahap orang kata aku coool sangat macam takde perasaaan. takut weh, kalau muka dah jadi botox tanpa kena suntik botox.

Jadi...untuk entry pertama aku sangat beryukur nie...ialah:

  • aku gembira sangat dapat keja sekarang yang sangat kena ngan jiwa aku. walaupun keja nie banyak buat aku stress.
  • aku gembira sebab ada mizzyN ngan aku...sebab dia sukaaa sangat layan aku yg ting tong nie.
  • aku gumbira bila ada orang suka kat aku sebab aku. bukan sebab lain.
  • aku syukur sangat bila ada family yang best...yang kadang-kadang tak best pun..

OUT OF MY MIND punya suka....!

4 comments:

Hazrey said...

abis yang aku ni selalu gumbirakan kau apa cerita? sampai hati.. shedihnya.. steffffff

NenekPenne said...

entry yang cukup selamba

ouT oF My MinD said...

hazrey:
maybe in next entry....hahahahaha

nenekpenne:
selamba & malas...;p

Anonymous said...

im happy that u r in me life too dear,

mizzyN

Total Pageviews