May 15, 2010

CAMNA RASANYA YE?

...Hmmm....

camna eh rasa kalau betul-betul falling in love. Sebab aku nie romantic novel buff. MILLS & BOON ngan Historical Romance yang kat cover depannya seksi-seksi belaka - adalah bahan bacaan utama aku.

Kalaulah aku merefer perasaan aku base on cerita-cerita dalam novel tu dan jugak perasaan-perasaan yang di alami oleh watak-watak heroinnya, aku rasa aku tak pernah ada perasaan camtu kepada sesiapa pun.

Dan....aku setiasa berangan nak falling in love style dalam novel. hahahaha.
Mesti best...boleh cerita sampai ke anak cucu.
Tapi...ini real life lah.
so terimalah kenyataan.

Aku tertanya-tanya camna perasaan falling in love tu sebab, kalau aku jumpa seseorang - tapi takde perasaan berdebar-debar or butterfly in da stomach, aku akan ignore je orang tu.

Tapi kalau perasaan gembira bila jumpa orang itu, tapi takde jugak rasa rama-rama dalam perut - aku akan pay attention lebih sikit. Dan perasaan nie semuanya berpaksikan novel romance yang aku baca...huhhu. sadis kan.

So...sebetulnya, bagaimanakah rasa perasaan falling in love itu?

OUT OF MY MIND tak...?

2 comments:

mizzyN said...

hmmmm

NenekPenne said...

falling in love itu indah
tapi kalau sudah berpisah adalah tidak indah dan akan berkata alangkah bagusnya kalau aku tidak fall in love dulu...

Total Pageviews