May 29, 2010

JALAN-JALAN

Hmmmmm

4 hari 3 malam aku takde kat Malaysia.
Merantau jap. Menenangkan pikiran...kononnya.
Cuba relaks kan diri dan emosi.
cuba menguji sesuatu...kononnya jugak...
Cerita panjang akan di update kemudian.
jet leg tak habis lagi...



pemandangan di sini buat kitoarng rasa macam dok kat Karachi lah, Nepal lah...India lah.
View memang superb gilos. Itu adik aku ya...



Di mana je aku pi..mesti paparazi kejar aku..
haih. spoil aku nyer holiday je. terpaksa lah pose kat diorang jap.
Aku tak mau lah di cop sombong pulak kan...peace...!!



Ini hasil keboringan menunggu sunset seawal 3.30am.
gilos...penat-penat sampai kat lokasi yang perjalanan 4 jam,
baru nak tdo, dah kena bangun pulak. tabahkan hati....!
tp mmg puas hati lah.

OUT OF MY MIND trip kali ni agak mengecewakan...kecuali lokasi kat gunung tuh. Memang terbaik...!

4 comments:

NenekPenne said...

i tau...kat indonesia... kan kan kan... apa tempat tu..mount brono.. betul tak???

ouT oF My MinD said...

nenekpenne:
waaaa....tepat sekali. nie mesti penah pi sana. mount bromo mmg terbaik. tp surabaya town..suck!

NenekPenne said...

@OOMM
no lah i tak pegi lagi tapi my family dah pegi.... tu yang tau tu.... :)

DrSam said...

'vibrant' sekali gambar di tempat itu. Mungkin udaranya bersih tiada pencemaran...

Total Pageviews