May 13, 2010

AKU BUKAN WAKIL U.N

...Hmmm....

Betul orang kata, hidup single lagi best dari kenal banyak orang terutama lelaki. Aku selama nie kenal laki yang sangat bertenang. Konflik pun sebulan sekali je. Tapi sekarang, ramai giler laki aku kenal. Dah la tu...semuanya emosi..mak aih, kalah pompuan. Penat aku.

Dari dulu lagi, aku merasakan macam ada magnet je dalam diri aku nie orang nak luahkan perasaan. Aku bukanlah pendengar yang baik. Malah aku bukan pemberi nasihat best pun. Tapi semua ni, orang tak pernah kesah. Mesti nak cari aku...nak cerita masalah masing-masing. Kadang-kadang yang buat aku makin stress bila aku rasa aku pulak yang jadi penyebab dorang gaduh-gaduh bagai. Padahal...aku diam je. Yang banyak aku luah perasaan aku pun...hanya kat MizzyN.

Kengkadang aku rasa cam aku nie duta UN pulak...
dan aku rasa aku sesuai bukak klinik jiwa-jiwa. laku nieh.

Tapi aku paling kesian kat kawan aku yang sorang tu...tiap-tiap hari tabahkan hati mendengar aku menceceh....

OUT OF MY MIND bila mulut aku lenguh sebab banyak becakap...kalah bebelan aku masa aku keja kat radio dulu.

2 comments:

thoyol said...

some people are born with it.. maybe diorg nampak telinga ko dari jauh..

hahaha.. :P

mizzyN said...

tabahkan hati bertemu dugaan
mengajar erti kesabaran

weihh, follower dah 57. tak puas hati nie kena lari laju sikit nie.

Total Pageviews