Apr 21, 2010

PULAU SIBU, JOHOR...TERBAEKKK

....Hmmmm....
Align Center

Cuba wind surfing. Instructor tu cakap dalam 2 jam, kompem aku dah boleh belayar pi Indonesia. Sebab lutut aku tak ketaq....hehehehe



Ada kawan beli camera boleh celup air...apa lagi. Habis-habisan lah aku posing kan.



Tujuan sebenarnya kat sana adalah buat keja. Nie black & da geng...
Siaran hujung bulan mei nie...


best giler main wind surfing nie..tak puas tuh



rusa kat sini jinak giler...sua tangan, terus datang. dah la di biar bebas bekeliaran kat area resort tu...memang best lah


OUT OF MY MIND - aku jadi rentung, walau dah pakai sun block bagai...sedey.
camna nak pi dating nie

3 comments:

mizzyN said...

klau dah suka, telur pindang pun faveret food.

Eliz said...

nak main wind surfing gak :(

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
telur pindang...x suka.

eliz:
jom...jom...

Total Pageviews