Nov 16, 2009

CHARLES & KEITH AKU MENCINTAIMU....!!!

...Hmmm....

Ok pompuan-pompuan semua. Juga kepada guyz guyz yang nak cari adiah nak kasi kat aweks aweks dan juga korang punya other half......nie ada berita baik. Berita baik haruslah dikongsi ya...tak baik kedekut ilmu.....

wokeh, nie berita baik punya....berita yang bakal meranapkan poket korang....TADAAAAA :-




Discount Duration : Fri, 13 Nov 2009 - Fri, 4 Dec 2009
Company : Charles & Keith
Location : Charles & Keith - 1 Utama Shopping Centre Charles & Keith - Gurney Plaza, Charles & Keith - Mid Valley Megamall, Charles & Keith - Pavilion Kuala Lumpur Charles & Keith - Sunway Pyramid
Promotion : Charles & Keith End of Season Sale 2009 , discounts up to 50%.




INI KOLEKSI YANG AKU IDAM-IDAMKAN....KALAULAH DAPAT...KALAULAH....(pssst....aku dah cop, jangan tiru tau)



Haritu dah usya dan try...sangat massyuukkk dengan kaki ku....pasti beli nieh.




oh...platform heel....i loving it....!!!



cun aaa....sangat cun....gerammmnya...



arghhh....hypertensen...hypertensen....nak nak nak...





hmmm....aku suka stud stud nya. tapi tak suka stail kasut ini. Pasti sakit kaki....handbagnya sangat cool.....!!


OUT OF MY MIND nie...sangat dah out of my mind. Pasti lepas balik kerja aku akan kerjakan butik ini....(cis gaji tak masuk lagi pulak...cis cis cis...)

4 comments:

mizzyN said...

say cheese skali lagi

JohnJenin said...

pergh lawak kasut tuh. agak agak berapa ratus lepas diskaun?

ouT oF My MinD said...

mizzyn:
cheese itu tidak ke mana...

pck:
lawak ke lawa? hehehhehe...harga jimat 50 hinggit lepas diskaun...lumayan tuh.

JohnJenin said...

lawa..typo. maklumlah orang tua. hehehe

Total Pageviews