Nov 23, 2009

SEKALI SEKALA MELAWAT ORANG KAT SPITAL



Nie 1st time dia masuk spital. Suspek Denggi. Sian dia. Pergi hospital Pantai dari jam 10 pagi, jam 3 baru di cek dan terus kena admit. Dah le pi sengsorang. Sian dia. Sapa kata hospita kerajaan je suck...swasta pun sama ja.




Nie pi melawat orang ke...pi posing?
Pesakit & pengunjung sedang berposing dengan menu spital untuk esok.




MizzyN pulak menjadi model.




Bukti nyata masuk spital...




Takyah la ko nak tutup mata ko tuh....Ini blog dia yang dia sangat malas nak hapdate...
Free Spirit


OUT OF MY MIND pulak bila terpikir, sapa nak jaga aku kat spital kalau aku kena admit. Family jauh....sob sob sob...sedihnya....
Adakah yang sudi melayan aku?


4 comments:

mizzyN said...

aku kurierkan ko ke baling aje.

mizzyN said...

biase je muka ko.takde rupa botox pun.

Eliz said...

ahaahah..salah satu sbb aku kena admit.. doc tanya, duduk sorg ker? Then i said yes and dier trus admit.. dia kata bahaya sorg kat umah.. hehehe... anyways thanks for visiting!!

dayah aziz said...

wah bagus nye mlwat org sakit...=p
jom...mlawat n folo blog kite plak...=p

Total Pageviews