Sep 2, 2009

H1N1 SERIES 2

...Hmmm....

Semalam aku pegi nak ambik CD kosong kat satu department nie. Masa tengah dok nak isi borang, aku terdengar la perbualan 2 orang pakcik.


PAKCIK 1: Engkau demam kena H1N1 ke?

PAKCIK 2: tak lah...demam biasa je...

PAKCIK 1: oooo....nasib baiklah. Tapi kalau ko kena H1N1, ko minum air susu kambing banyak-banyak. Susu kambing nie lah penawarnya...dia nie lawan kepada H1N1 nie.

PAKCIK 2: oooo ye ke...nanti aku cuba.


OUT OF MY MIND bila pakcik no. 2 tak nak kongsi rahsia penawar nie kat WHO. Kesian kat warga dunia yang terkena H1N1 nie...Aku pecaya, kalau pakcik nie membongkar rahsia penawar susu kambing nie, dia pastinya di angkat menjadi hero. Maka, terkenal lah Malaysia. yeaaaaa!

6 comments:

mizzyN said...
This comment has been removed by the author.
mizzyN said...

pakcik, sabun susu kambing kalau mandi mujarab juge tak?

DrSam said...

kalau pakcik dalam cerita Din Beramboi (pak cik kayo...pak cik kayoo) tu tak boleh percaya sangat tu :)

mizzyN said...

dr sam, haha.

Snuze said...

Tak nak kongsi ubat mujarab ngan WHO tu takde hal langsung la ... cuba tgk barang2 MLM yang beratus beribu yang kononnya boleh repair cancer, sakit buah pinggang, alat takleh naik dan sebagainya.

PROFkusut said...

kite yg jadik blogger ni la kene berperanan.. sebar2 kan.. ihiks

Total Pageviews