Jul 29, 2008

BEAUTY AND DA ....

mizzy N sibuk suruh aku buat benda alah nie. Dia tag aku..aku pun tak paham tag tu mende. So, aku layankan aje lah.

MY FOUNDATION
skrng nie aku suka pakai REVLON. Sbbkan akunyer REVLON yg baru beli dh tetinggal kt kg, so aku pakai la yg MizzyN yg dh cam nak keras tuh. (beb..bnda alah tu bleh pakai lg la..)

EYE MAKE UP
Aku tak kisah jenama apa pun. Tapi aku suka sgt ngan FACE SHOP. dia nye eyeliner best giler. dan aku suka kaler hitam (eye liner). browniesh (eye shadow)..kononnye smooky le tuh.

DAY CREAM
Himalaya range - ini leh benda yg sesuai ngan aku

MY ESSENTIAL LIP PRODUCTS
tak kisah pun..asalkan boleh pakai.

MY PERFUME
L'occitane green tea - aku x reti nak eja. dan juga 3 perfume yang aku beli di Thailand. Nyum nyum

MY NAILS
aku suka kaler yg natural gitu. berkilat je kuku aku.

MY FEET
aku basuh aje dgn apa pun.

MY FAVOURITE MAKE UP PRODUCT
Entah lah. Sbbnye suma make up tak kekal pun kt muka aku...

THREE THINGS TO BRING ON A DESERTED ISLAND
1. Romance novel (must..sigh..sigh...) - boleh berangan beb smbil tnggu SOS
2. Camera - boleh fooling around till da batery last.
3. Spenda - tak nak le pakai spenda yg sama je tiap-tiap arie.

WOMEN I ADMIRE FOR THE BEAUTY
1. Tok aku (nenek) - kulit dia cantik la..jeles aku
2. Angelina Jolie - Sexy ... i like

WOMEN WITH THE BEST SENSE OF STYLE
Of Course la ....Me

MY ULTIMATE BEAUTY DREAM
Nak kuruskan badan skit. Pastu nak buang acne scar....yg lain suma dh perfect. opps..orange skin jugak.

MY FAVOURITE FASHION PUBLICATION
Cleo - ini je mag yg ada kt umah aku. MizzyN suka beli. Layankan je lah.

1 comment:

mizzy N said...

paham dah, bagus. Teruskan usaha anda.

Total Pageviews