Aug 24, 2010

BZ BEE oooooooo

...Hmmm...

Bulan ramadhan nie, memang mencabar akal dan fikiran. Fizikal jugak mental....
Banyak benda nak ngarut, tapi kekurangan kelengkapan dan juga kesibukan menjadi pelarian jugak menyebabkan takdak masa aku nak ngadap PC.

List nak update:

  • aku kena halau dek tuan umah setan yang dah jual umah kat orang lain, tapi masih lagi nak jual umah tu kat aku. Pastu without warning suruh aku move out end of september tapi bulan september nya sewa dia naik kan sebanyak lagi RM100...apa hal ko nak upkan duit sewa umah, padahal umah tu dah jadi hak milik orang lain, sedangkan aku nak stay situ sebulan je lagi....dah lah tak pikir pasal aku nak raya ke, sekarang bulan posa ka..apa ka, nie nak buat jadi racist nie....hotak lu lah...!!
  • Penat shooting....
  • Tengah cari rumah nak beli....kalau u guyz ada suggestion, saya terima. Saya memang mencari umah untuk dibeli..kalau property yang baru nak naik pun, ok.....
  • oh ya...dah kembali solo/single/sengsorang cam biasa. Melankolik dah habis.
  • nak cerita sikit pasal lokasi rumah orang tua.

OUT OF MY MIND cam penat gila...gila gila punya penat...

2 comments:

mizzyN said...

ahh benci benci.
dah 78 folower tapi xde yang komen jugak.
bluerghghghg :P

lolita said...

ok meh nak komen :p

Total Pageviews