Aug 6, 2010

TERER GAK AKU EH...

...Hmmmm.....

Haritu masa kawan gua kawin, gua offer mau buat hantaran kat dia. Gila seh, gua bukan terer pun. Apatah lagi bab-bab seni. Goreng je kuat gua nie. Over kompident overload...

Malam sebelum gua bertolak ke rumah kawan gua di JayBee, gua bertungkus lumus lah menyiapkan hantaran kawan baik gua tu. Penolong gua time tu, gua import, DJ lagi gua gunakan. Gila...sampai kul 4 pagi gua ngan kawan gua dok nganyam hantaran dia.

Hasilnya...tadaaaaa....(cam gempak je..jadilah kan.)



Kasut mat bunga...




Minyak wangi tambah wangiiii....




Jam sesat dalam taman




Sireh tak jadi jungjung...


sekian...

OUT OF MY MIND aku takut mizzyN marah bila hantaran dia dah kecut bunganya...hahahhahaha

1 comment:

mizzyN said...

sirih tergolek sana sini.
wakakkaa.

jam sesat dalam taman
x tahan kapsyen

Total Pageviews