Aug 11, 2010

RAMADHAN DATANG LAGI

...Hmmmm.....

Selamat berpuasa.
Tahun nie single lagi...belum berdua. Tapi dah bertiga dan berempat jugak berlima..
Senang puasa orang single nie.

Tak payah nak terkejar-kejar balik kul 4.30 petang.
tak payah terpikir-pikir nak masak menu apa.
tak payah nak bangun awal-awal nak makan sahur ke tak.
Tak heran apa orang lain sibukkan.

yang aku paling sibuk sekali time puasa nie.
camna aku nak kontrol makan akibat mendapat jemputan dari sana sini.
Tapi...tahun nie, aku nak low profile yang boleh dalam berpuasa.

Baju raya pun malas nak beli.
OUT OF MY MIND bila di facebook, baru kul 11 pagi, semua orang sibuk dok announce resepi apa nak berbuka....terliur beb!

2 comments:

@cu SaYaNg said...

kita serupa..!!!!
tahun nie masih sama seperti tahun2 sebelum nie..S.I.N.G.L.E...hehhee

mizzyN said...

oi orang single. rabu tu mebi aku bukak pose ngan ko kot. aku ajak pyan gi bukak rumah org tue tapi dia ada function plak. tapi kalau ko pergi awal shooting mcm ne aku nak ikut, takpela aku fikirkan nanti.

Total Pageviews